Livewell Productions

Livewell Productions er et lille produktionsselskab med en stor personlighed. Jeg er drevet af lysten til at fortælle historier; store historier, små historier, DIN historie. Jeg brænder for at have hænderne dybt begravet i hver eneste produktion, og jeg kaster mig kompromisløst ind i hver eneste fortælling med hjertet forrest og værktøjskassen i orden.

Du skal vælge Livewell Productions til at lave din næste film, fordi jeg har solid erfaring i storytelling. Jeg er statsuddannet skuespiller og har de sidste mange år beskæftiget mig med at formidle indhold og aflevere et budskab. Jeg ved, hvad der virker, fordi jeg har mærket reaktionerne på egen krop. Jeg har stor psykologisk indsigt og dramaturgisk forståelse. Jeg er skolet i at sætte mig ind i andres tanker og handlemønstre, så jeg kan med stor sandsynlighed ramme netop din målgruppe med netop dit budskab.

 

Jeg er drevet af lysten til at fortælle historier, store historier, små historier, DIN historie. Jeg brænder for at have hænderne dybt begravet i hver eneste produktion, og jeg kaster mig kompromisløst ind i hver eneste fortælling med hjertet forrest og værktøjskassen i orden. Det er derfor jeg ikke nøjes med at lave film. Jeg skaber film.

"Det er indholdet, der engagerer målgruppen. Formår man at skabe engagement har man også størst mulighed for at skabe resultater"

Alle har en historie, det her er min: