Vi gør en dyd ud af at sætte os ned sammen med dig, for at vi sammen kan ligge en holdbar strategi. Få fortalt din histoire, leveret dit budskab. På en levende, medrivende og engagerende måde.

Den stærkeste kulturskaber er en fælles forståelse for hvem vi er og en stolthed herfor
HISTORIER SKABER FØLELSER
FØLELSER FLYTTER KUNDERNE

Hvem er vi

Vi elsker at fortælle historier - skal vi også fortælle din

Livewell Production's er et lille produktions selskab med en stor personlighed. Vi er drevet af lysten til at fortælle historier, store historier, små historier DIN histoire. Vi brænder for at have hænderne dybt begravet i hver eneste produktion og vi kaster os kompromisløst ind i hver eneste fortælling med hjertet forrest og værktøjskassenskassen i orden.

Du skal vælge Livewell-Productions til at lave din næste film fordi vi har en solid erfaring i storytelling. Vi er statsuddannet skuespillere og har de sidste mange år beskæftiget os med at formidle indhold - Afleverer et budskab. Vi ved hvad der virker, fordi vi har mærket reaktionerne på egen krop. Vi har en stor psykologisk indsigt og dramaturgisk forståelse. Vi er skolet i at sætte os ind i andres tanker og handlemønstre, så vi kan med stor sandsynlighed ramme netop din målgruppe med netop dit budskab.

Vi er drevet af lysten til at fortælle historier, store historier, små historier DIN histoire. Vi brænder for at have hænderne dybt begravet i hver eneste produktion og vi kaster os kompromisløst ind i hver eneste fortælling med hjertet forrest og værktøjskassen i orden. Det er derfor vi ikke nøjes med at lave film. Vi skaber film

"Det er indholdet, der engagerer målgruppen. Formår man at skabe engagement har man også størst mulighed for at skabe resultater"